• Aplicația „Cobble” ajută cuplurile să se hotărască asupra unui loc în care să iasă
  • Aplicația te ajută să faci o rezervare sau să cumperi bilete
  • Aplicația ține și o statistică a locurilor în care ieșiți împreună

Nu de puține ori ți s-a întâmplat ție și persoanei iubite să nu vreți să ieșiți în același loc. Tu vrei la film, el la terasă. Tu vrei în parc, ea la teatru, și tot așa.

Discuțiile astea vor fi de domeniul trecutului. Aplicația „Cobble” te rezolvă. Această aplicație îți arată toate locurile în care poți merge și activitățile pe care le poți face. Când amândoi apreciați același loc, boom, aveți o potrivire.

Alexandra este împreună cu Andrei de mai mult de doi ani. Spune că nu de puține ori a avut situații în care s-a certat cu Andrei pe tema „Unde să ieșim azi?”.

„Aproape de fiecare dată, dacă era cazul să alegem noi locul, și nu eram invitați de prietenii noștri într-un anumit loc, trebuia să existe o discuție cu privire la alegerea locului în care să mergem. Tot timpul stăteam bosumflată, normal, sau el bosumflat. Unul dintre noi.“

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

După potrivire, aplicația te ajută să faci rezervare sau să cumperi bilete. Simplu și rapid. Fără certuri, fără ochi dați peste cap, fără timp pierdut.

Alexandra: „Mi se pare o idee super bună, care economisește foarte mult timp, și nu mai duce la discuții și alte certuri“.

Deocamdată, aplicația poate fi utilizată doar în America. La fel ca Alexandra, probabil multe cupluri așteaptă cu nerăbdare aplicația și în România.

Cobble from Jeffrey Scott on Vimeo.