• Apple lansează sistemul de operare IOS 18.
  • IOS 18 primește funcții cu Inteligență Artificială.
  • Apple lucrează cu OpenAI ca să dezvolte Inteligența Artificială.

A fost 10 iunie, deci a fost ziua în care Apple ne-a aratat la ce a lucrat din greu tot anul. Apple a lansat noaptea trecută cele mai noi sisteme de operare.

Apple a lăsat ce e mai bun la final cum face de obicei. Și-a facut Inteligența Artificială, doar că o numește Apple Intelligence și poate să facă tot ce pot și altele. Generează poze, scrie text sau face rezumatul unor articole. Partea cea mai bună e că putem folosi A.I.-ul de la Apple și în aplicațiile care nu sunt atât de deștepte. Siri a primit și ea un update cu Inteligență Artificială și o să aibă conversații mai naturale.

Iphone-ul primeste, de la IOS 18, o căutare inteligentă în galeria foto ca să poți să gasești orice poză vrei mai ușor. Email-ul de pe Iphone primește categorii inteligente – nu o să le mai vezi pe toate la un loc, ci împărțite pe categorii. De acum, avem pe Iphone și un mod special pentru jocuri, care închide aplicațiile pe care nu le folosești ca jocurile să ruleze mai bine. Laptopurile și telefoanele sunt acum mai unite ca niciodată – cu noile sisteme de operare putem să controlăm un Iphone de pe un Macbook.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Chiar dacă IOS 18 a fost vedeta din seara asta, conferința Apple a început cu Vision OS, sistemul de operare pe care l-au pus pe căștile cu realitate virtuală. Vision OS 2 vine cu suport pentru tren, ca să poți să folosești căștile și când ești pe drum si cu ecrane virtuale mai mari decât la prima versiune.

Citește și