• iPhone 16 va fi lansat în septembre, iar 17 va apare la finele anului viitor în mai multe variante.
  • Varianta subțire a iPhone 17 va costa mai multe decât iPhone Pro Max, vândut acum cu 1200 USD.
  • iPad Pro, cel mai subțire iPad lansat vreodată, a trecut cu succes testele de rezistență.

Lansarea unui nou model iPhone este totdeauna o senzație pe piața tehnologică. iPhone 17 este programat pentru anul viitor, iar din primele informații, se pare că va veni și într-o variantă mai subțire decât celelalte.

Cum va arăta următorul model?

iPhone 16 va fi lansat în septembrie anul acesta, în septembrie anul următor, deci 2025, iPhone 17. Deocamdată nu avem prea multe informații nici despre 16, cu atât mai puțin despre 17, însă bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit în anii trecuți sau chiar deceniile trecute, de când s-a lansat primul iPhone, informațiile au început să se scurgă. În mai anul acesta au apărut primele informații despre iPhone 17, deci cel care se va lansa anul viitor, și în plus va fi și o caracteristică interesantă a uneia dintre variante, va fi foarte subțire. Acest iPhone subțire are deocamdată numele de cod D23 în interiorul Apple. Avem deja câteva informații, și anume că va costa foarte foarte mult. Varianta de vârf al iPhone în acest moment costă 1.200 de dolari și în mod sigur va costa mai mult de atât acest iPhone subțire. O altă diferență va fi că, față de modelele de până acum unde camerele erau în colțul din stânga sus pe spatele aparatului, noul iPhone va avea camerele în centru, tot în latura de sus a aparatului, dar în centru. Diagonala va fi undeva între 6,12 și 7,95 de inch. Acestea sunt deocamdată noutățile despre viitorul model iPhone 17.

Cum arată ultimul model de iPad din gama Apple?

Utilizatorii contau pe faptul că fiind subțire, acest iPad va fi și foarte fragil, mai ales dacă încercăm să îl îndoim sau dacă ajunge în condiții mai zdruncinate, dar se pare că acesta rezistă foarte bine. Degeaba încercăm să îl îndoim, el va funcționa în continuare. A rezistat la teste și probabil că la fel va funcționa și iPhone 17. Cei de la Apple sunt conștienți de faptul că există aceste riscuri și că utilizatorii, și bineînțeles concurența, va face totul pentru a discredita acest nou model, dar își vor lua în mod sigur măsurile de rigoare.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA

Citește și