Apple își reînnoiește aplicația Photos pentru iOS 18. Biblioteca foto îți permite să găsești rapid și eficient fotografiile dorite

Worldwide Developers Conference continuă, așa că și Apple continuă să ne surprindă cu diferite noutăți. Inteligență Artificială, funcții și caracteristici noi, ca să te poți bucura din plin de toate.

Apple a anunțat la WWDC că își reînnoiește aplicația Photos pentru iOS 18. Introduce o navigare nouă și caracteristici organizaționale îmbunătățite. Noul design unifică aplicația într-o singură vizualizare, cu o grilă foto în partea de sus și biblioteca organizată tematic mai jos, care îți permite să găsești rapid și eficient fotografiile dorite.

Funcțiile noi includ filtrarea conținutului, organizarea automată a fotografiilor pe subiecte precum timp, oameni și călătorii, precum și o vizualizare „Recent Days” care elimină dezordinea. Vei putea vizualiza colecțiile ca un colaj și să le împărtășești cu ușurință, iar o nouă caracteristică grupează persoanele preferate pentru o căutare mai rapidă a fotografiilor de familie și prieteni.

Apple a introdus cel mai recent model de ChatGPT în Siri. Va putea înțelege mai bine limbajul natural și contextul cerințelor. Poți căuta o poză cu buletinul, permisul sau biletul electronic, și ți le găsește imediat. Îți poți personaliza ecranul telefonului, poți bloca sau ascunde unele aplicații. Ce mi s-a părut foarte interesant, e că atunci când te sună cineva, dacă nu vrei să răspunzi, doar trebuie să-i dai din cap lui Siri. Acum rămâne de urmărit ce impact va avea pentru Apple Vision Pro.

Exit mobile version