Apple lansează watchOS 11, cu funcţii precum detectarea apneei în somn și aplicaţia Vitals

Apple a lansat watchOS 11, actualizarea pentru Apple Watch, care aduce îmbunătățiri semnificative, inclusiv aplicația Vitals, detectarea apneei în somn și îmbunătățiri la nivel de widgeturi, informează How to Geek.

Una dintre cele mai așteptate funcții este detectarea apneei în somn, disponibilă pentru Apple Watch Seria 10, Seria 9 și Ultra 2.

Aceasta monitorizează întreruperile respirației în timpul somnului și trimite alerte utilizatorului, funcție aprobată recent de Administrația pentru Alimente și Medicamente.

Puteți instala actualizarea accesând Setări > General > Actualizare software pe ceas. Sau, deschideți aplicația Watch de pe iPhone, selectați fila Ceasul meu, navigați la General > Actualizare software și urmați instrucțiunile de pe ecran. Dispozitivul trebuie să aibă cel puțin 50% baterie pentru ca actualizarea să se finalizeze. Rețineți că watchOS 11 nu este acceptat pe Apple Watch Series 4 (2018), Series 5 (2019) și primul Apple Watch SE.

watchOS 11 adaugă widgeturi noi, inclusiv Shazam, Fotografii și Distanță, plus posibilitatea de a interacționa cu widgeturile din Smart Stack. De asemenea, aduce Live Activities de pe iPhone la încheietura ta. Această funcție oferă date în timp real, cum ar fi actualizările privind livrările și sporturile, fără a fi nevoie să deschideți aplicațiile. Activitățile live din aplicațiile compatibile apar în cadrul Smart Stack.v

Exit mobile version