• Meta Platforms a discutat despre integrarea modelului de Inteligenţă Artificială generativă al Meta în sistemul A.I. pentru iPhone.
  • tartup-urile AI Anthropic şi Perplexity au fost, de asemenea, în discuţii cu Apple pentru a integra funcţiile lor cu Inteligenţă Artificială generativă la Apple Intelligence.
  • Discuţiile nu au fost finalizate şi ar putea cădea în orice moment, potrivit WSJ. Acordurile cu Apple ar ajuta companiile AI să obţină o distribuţie mai largă a produselor lor.

Meta Platforms, compania-mamă a Facebook şi Instagram, a discutat despre integrarea modelului de Inteligenţă Artificială generativă al Meta în sistemul A.I. pentru iPhone recent anunţat de Apple, a relatat duminică Wall Street Journal.

În afară de Google şi Meta, startup-urile AI Anthropic şi Perplexity au fost, de asemenea, în discuţii cu Apple pentru a integra funcţiile lor cu inteligenţă artificială generativă la Apple Intelligence, a raportat WSJ, citând persoane familiare cu această chestiune.

Discuţiile nu au fost finalizate şi ar putea cădea în orice moment, potrivit WSJ, adăugând că acordurile cu Apple ar ajuta companiile AI să obţină o distribuţie mai largă a produselor lor.

Recomandări

MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
IRINA BEGU PIERDE CU 6-0
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
ABULGAZIN RESPINGE ACUZAȚIILE
POLIȚIA DE MORAVURI UȘOARE

Dimensiunea potenţialului câştig financiar nu este clară, dar discuţiile implică vânzarea de către companiile din domeniul inteligenţei artificiale a abonamentelor premium la serviciile lor prin intermediul Apple Intelligence, se arată în raport.

Producătorul iPhone a anunţat luna aceasta strategia AI, spunând că va integra noua tehnologie Apple Intelligence în suita sa de aplicaţii, inclusiv Siri, şi va aduce pe dispozitivele sale chatbotul ChatGPT al OpenAI, susţinut de Microsoft.

Citește și