• Apple Intelligence urmează a fi lansată în luna octombrie, dar numai în anumite regiuni.
  • Din decembrie, va fi adăugat suport pentru limba engleză localizată în Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud şi Noua Zeelandă.
  • Compania a anunțat deja că intenționează să ofere suport și pentru limbile chineză, franceză, japoneză și spaniolă.

Apple anunţă că va extinde, de anul viitor, numărul limbilor pe care suita de Inteligenţă Artificială a companiei le va suporta, scrie The Verge. Apple Intelligence urmează a fi lansată în luna octombrie, dar numai în anumite regiuni şi cu funcţii care operează doar în limba engleză.

Faptul că vor fi suportate unele dintre limbile europene arată, încă o dată, că gigantul american intenţionează să aducă Apple Intelligence şi în Uniunea Europeană din 2025. Între timp, din decembrie, va fi adăugat suport pentru limba engleză localizată în Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud şi Noua Zeelandă.

Compania a anunțat deja că intenționează să ofere suport și pentru limbile chineză, franceză, japoneză și spaniolă anul viitor. Apple anunță această veste cu doar câteva zile înainte de sosirea iPhone 16 – telefonul construit pentru Inteligență Artificială care nu va avea nicio funcție de A.I. la lansare.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII