• Noua consolă a fost lansată pe 2 iunie după ce în primăvara anului 2023 a fost lansată ROG-Ally
  • Noua consolă are o baterie de două ori mai mare decât versiunea anterioară
  • Asus Rog Ally X are un preț de 800 $. Promite baterie și spațiu de stocare duble

Și pentru că recent a fost 1 iunie îți propun să rămânem în lumea jocurilor. De data aceasta nu sunt cele clasice, ale copilăriei ci cele moderne: pe consolă.
Asta pentru că a fost lansată consola Asus Rog Ally X.

Îți spun câteva detalii: vine cu o baterie mai mare decât cea a versiunii anterioare și
cu două porturi USB tip C.

Noua consolă costă 800$

Ally X va avea o opțiune de 1 tbyte și dacă o filă nu este suficienă există un slot M2 2280 pentru actualizarea cantității de RAM a fost crescută. Asus a spus că pe laptopurile sale de gaming cele mai populare configurații au 16 giga de RAM cu 8 giga de de vram, așa că Ally X are 24 de giga de memorie partajată”, spune Josh Goldman, maning editor CNET.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Ally X vine cu o soluție de răcire îmbunătățită care include un ventilator mai mic și mai eficient și unul suplimentar. Împreună ajută ca ecranul și butoanele să fie mai reci. Și pentru că a venit cu îmbunătățiri considerabile, prețul nu a putut să rămână același.

„Originalul ajunge la 700 de dolari, în timp ce Ally X este 800 de dolari, dar vine în negru așa că acum oamenii vor ști pe site că ai cheltuit mai mulți bani așa că oricum, bonus, mi-a plăcut originalul și sperăm că memoria și răcirea suplimentară vor ajuta la performanță și o autonomie mai mare a bateriei este întotdeauna binevenită”, a mai spus Josh Goldman.

Citește și