Cel mai scump iPhone din lume. Costă cât o maşină de lux

iphone-scump

La marque russe Caviar propose un iPhone 11 Pro en titane pour la modique somme de $5,256 Following the release of its luxury gold AirPods, Russian manufacture Caviar returns with a new modified Apple product with a design inspired by Elon Musk and Tesla's Cybertruck. Caviar's Cyberphone utilizes an iPhone 11 Pro and a titanium-built case that products the handheld from all sides with metal plates. Only 99 units set to be made for a price of $5,256,Image: 495905817, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Cum ar fi să te urci într-o mașină de lux având în buzunar un telefon mai scump decât acea mașină? Compania care crează device-uri pentru cei obișnuiți cu opulența a venit cu o nouă nebunie.

O versiune de iPhone 12 Pro care pleacă de la un preț de 122.000 de dolari şi poate să ajungă până la 150.000.

De ce are un preț atât de mare? Pentru că este acoperit cu aur de 18 karate și diamante foarte subțiri tăiate cu laserul.

„Este atât de greu! Doamne! Este ca și cum ar fi un lingou de aur. Probabil are greutatea a 1,5 telefoane, poate chiar două. În regulă. Asta probabil explică prețul”, a fost reacţia unui YouTuber care a testat telefonul.

Exit mobile version