• Internetul a fost înfierbântat de noile alegeri de stil ale lui Mark Zuckerberg.
  • ChatGPT a fost rugat să analizeze stilul lui Zuckerberg.
  • Chatbotul a avut câteva recomandări pentru CEO-ul Meta.

Mark Zuckerberg ar putea deveni viral pentru noul său stil, dar ChatGPT are câteva sfaturi de modă pentru CEO-ul Meta, conform Business Insider.

Zuck s-a făcut remarcat pentru că și-a împrospătat abordarea tipică a „uniformei industriei tehnologice”, formată din tricou și blugi. CEO-ul a fost una dintre principalele figuri ale acestui tropar la începutul carierei sale, dar bărbatul în vârstă de 40 de ani îl schimbă acum.

Dar îi reușește acest lucru? Pentru a afla, Business Insider a apelat la ChatGPT pentru o analiză a stilului lui Zuckerberg. A luat câteva fotografii recente de pe Instagram-ul său și s-au folosit indicații pentru ca chatbotul OpenAI să decidă.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

ChatGPT este alimentat de GPT-4o, un model lingvistic mare, antrenat pe date pentru a oferi răspunsuri asemănătoare celor umane la solicitări. BI a cerut, de asemenea, unui expert real – uman – în stil să răspundă la aceleași promptere cât mai bine posibil.

Verdictul lui ChatGPT a fost că Zuckerberg ar trebui să se străduiască să se îmbrace mai adecvat pentru munca sa de conducere a unei companii.

„Deși casual, stilul lui Zuckerberg poate părea uneori prea relaxat pentru un CEO. Introducerea unor elemente smart-casual, cum ar fi blazere sau jachete elegante, ar putea face legătura între aspectul său foarte casual și cel formal, oferind un aspect mai îngrijit, păstrând în același timp confortul”, a spus chatbotul.

Însă Reginald Ferguson, consultant în modă masculină și fondator al New York Fashion Geek, nu a fost de acord cu ChatGPT și a spus că Zuckerberg este îmbrăcat „corespunzător pentru un CEO din epoca și industria sa”.

Atunci când a fost întrebat direct despre caracterul adecvat al stilului său, ChatGPT s-a potrivit mai bine cu răspunsul lui Ferguson.

„Stilul lui Zuckerberg este, în general, adecvat în contextul industriei tehnologice, cunoscută pentru codurile sale vestimentare mai relaxate. Îmbrăcămintea sa formală la evenimente arată că își poate ridica stilul atunci când este nevoie, aliniindu-se la așteptările tradiționale ale unui CEO”, a scris chatbotul.

În timp ce Ferguson a spus că noile alegeri ale lui Zuck în materie de coliere sunt „de bun gust”, se pare că ChatGPT vrea ca acesta să își mai domolească puțin tonul cu lanțurile de aur.

„În ceea ce privește accesoriile, în timp ce alegerea unui colier cu lanț este o declarație de stil personal, optarea pentru piese mai subtile ar putea fi mai potrivită pentru un CEO, în special în contexte profesionale sau publice”, a declarat ChatGPT.

Aventura lui Zuckerberg în modă a fost sursa unor momente virale online. Lanțurile sale de aur i-au adus meme-uri. Iar acesta ar putea să nu fie sfârșitul evoluției sale stilistice, a declarat Ferguson.

„Provocarea cu Mark Zuckerberg este că și-a trăit întreaga viață de adult în public și a ieșit pe poartă cu un stil (no style) pe care o întreagă generație de tineri l-a urmat”, a spus Ferguson.

El a continuat: „Încă nu are niciun stil, dar încearcă, iar el și stilistul său ar trebui să fie aplaudați pentru asta.”

Citește și