• Conform ChatGPT, Bugatti Chiron Super Sport ocupă locul 1, pe 2 SSC Tuatara, iar pe 3 e Koenigsegg JA.
  • Vehiculele care au intrat în acest top impresionează prin viteză și tehnologie avansată.
  • Sunt alese modele care depășesc 400 km/h, stabilind și noi standarde în industria auto.

Își turează motorul la maxim. ChatGPT face o listă cu cele mai rapide și mai puternice mașini din lume. Aceste vehicule de înaltă performanță impresionează prin viteza și tehnologia avansată. Printre ele se numără modele care depășesc 400 km/h, stabilind și noi standarde în industria auto. Bugatti Chiron Super Sport e în fruntea clasamentului.

Cu ce impresionează aceste mașini?

Proprietarii acestor mașini au acces la evenimentele care sunt create special pentru ei, pentru cei pasionați de viteză. Astfel, implicit, mașinile pot merge cu peste 400 km/h, dar nu pe drumuri publice, ci pe piste speciale care permit rularea în siguranță cu viteze de peste 300-400 km/h. Pe primul loc se află Bugatti chiron Super Sport care, din păcate, nu se mai produce.

Pe ce se bazează ChatGPT mai mult, în criterii de selecții?

Deciziile prezentate de ChatGPT sau de Inteligența Artificială sunt bazate pe o sinteză a informațiilor la care are acces o astfel de platformă. Poate fi bună sau greșită, pentru că depinde de surse și de cât de bine sunt informate. Întotdeauna trebuie lăsat un mic semn de întrebare și verificat încă o dată.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Citește și