• Scott C Waring, din Taiwan, crede că a văzut fața unui marțian sculptată în piatră pe Marte.
  • El a comparat-o cu sculpturile președinților SUA de pe Muntele Rushmore.
  • Bărbatul crede că sculptura are o vechime de 10.000 de ani.

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munții de pe Marte, scrie dailystar.co.uk.

El crede că sculptura, similară cu cele ale președinților SUA din Muntele Rushmore, ar putea avea o vechime de până la 10.000 de ani, ceea ce ar putea fi o dovadă că planeta roșie a fost locuită, în trecut.

El a spus: „Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Fața este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore și cu președinții americani sculptați pe el. Din analiza uzurii suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat ființe raționale pe Marte.”