Descoperă inovațiile aduse de noile căști Sonos Ace: sunet „Spațial” și anulare avansată a zgomotului


Dacă ești pasionat de tehnologie, trebuie să afli despre noile căști Ace de la Sonos. Aceste căști revolutionare promit o experiență audio de neuitat, datorită unei funcții de anulare a zgomotelor exterioare de ultimă generație.

„Căștile Sonos Ace sunt cu siguranță printre cele mai bune căști care au ajuns pe piață, dar cu siguranță nu sunt ieftine.” spune David Carnoy, editor executiv.

Ce face căștile Ace de la Sonos speciale?


Căștile Ace de la Sonos sunt mai mult decât simple căști. Acestea sunt o experiență audio revoluționară care te transformă într-un fan al tehnologiei. Dar ce face acest model să fie atât de special? Răspunsul este simplu: căștile au o funcție care te face să simți că ai ajuns la un nou nivel de experiență audio.


„Ace are o funcție audio spațială, despre care Sonos spune că oferă un sunet tridimensional hiper-realistic, inclusiv o experiență Dolby Atmos fără rival în industrie.” mai spune David Carnoy.


Dacă te întrebi dacă există și alte căști care pot oferi o experiență audio deosebită prin blocarea sunetelor exterioare, răspunsul este da. Bose QuietComfort Ultra este un model care te va surprinde plăcut la acest capitol.

„Bose Quiet Comfort Ultra – acestea au făcut o treabă fantastică. Nu numai că au blocat sunetele exterioare, după cum puteți vedea în acest grafic la 62,2 dB, dar au blocat și voci mai înalte.” afirmă Mike O’Brien.
https://www.youtube.com/watch?v=l5qootmFQx0


Iar, dacă ești în căutarea unei perechi de căști care să îți ofere o experiență audio de top și o durată impresionantă a bateriei, Sennheiser este varianta ideală pentru tine.

„Sennheiser sunt evaluate pentru 60 de ore. Când ajungi la 50 de ore cu aceste căști, se simte de parcă nu le încarci niciodată.” mai spune O’Brien.

Exit mobile version