• Profesorii caută soluții pentru combaterea Inteligenței Artificiale.
  • Inteligența Artificială îi face pe studenți să nu mai înțeleagă temele.
  • Elevii învață mult mai greu să citească de când se folosesc de A.I.

Profesorii au găsi ac de cojocul Inteligenței Artificiale. Dezbaterea este arma secretă, spune un profesor de la Universitatea Mississippi.

Sportul minții e noua provocare a studenților care reduce impactul negativ al Inteligenței Artificiale. Dezbaterea te ajută sa întelegi subiectele mai bine, îți îmbunătățește capacitatea de argumentare și te forțează să cercetezi riguros subiectele de interes.

Mană cerească dacă te gândești că Inteligența Artificială îți reduce capacitatea de a înțelege un text cu peste 12%, iar precizia cu 25%. Asta arată un studiu făcut de cercetătorii de la Argumentation and Advocacy.

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?

Dezbaterea are o istorie lungă în spate. Dezbaterea a fost folosită pentru a educa și înțelege subiecte complexe încă din anul 300 î.Hr. Prima dezbatere intercolegială americană a fost organizată în 1892 între Harvard și Yale.

Pe măsură ce A.I. câștigă teren, se observă și o scădere a abilităților de citire și scriere la nivel național. Evaluarea Națională a Progresului Educației a raportat că mai puțin de jumătate dintre elevii de clasa a patra din SUA au atins un nivel competent de citire în 2022, marcând un declin semnificativ față de anii anteriori.

Citește și