• Musk mută sediul SpaceX din cauza unei legi din California.
  • Musk a mutat și sediul Tesla în Texas, în 2021.
  • Musk, despre șefa Serviciilor Secrete: Este o imbecilă fără scrupule.

Plec departe, nu pe Marte! Musk își ia jucăriile și pleacă din California după ce statul a adoptat o lege cu care nu e de acord. Următoarea destinație – Texas, acolo unde vrea să mute sediul SpaceX din cauza legii din California care spune că profesorii nu îi mai pot anunța pe părinți despre copiii care se identifică cu alt gen sau care folosesc pronume diferite. Lege care afectează comunitatea LGBT. Musk l-a anunțat încă de anul trecut pe Guvernatorului statului California că își va muta sediul dacă adoptă această lege, scrie Fox News.

SpaceX are acum lângă Los Angeles mai multe fabrici unde face și testează mai multe componente pentru rachete și sateliți. În Texas, SpaceX e așteptată de Tesla pe care Musk a mutat-o tot din California în 2021.

Și asta nu e singura problemă pe care o are Musk cu statul american. După atentatul asupra lui Trump, Musk a postat pe X o poză în care compară paza serviciilor secrete cu o ușă blocată cu un pufulete. Ca să o atace pe directoarea serviciilor secrete, Musk a scris că „a păzit o pungă de Cheetos”, făcând aluzie la numele directoarei – Kimberly Cheatle.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Și nu s-a oprit aici, ci a și jignit-o pe directoarea serviciilor secrete. La o postare care spunea că Kimberly nu vrea să demisioneze, Musk a comentat cu “o imbecilă fără scrupule”.

Citește și