• Atunci când accesați funcția Street View, puteți vedea orice stradă fără a fi prezent acolo.
  • Acum puteți mări imaginea prin dubla atingere sau prin menținerea degetului pe ecran.
  • Google Maps vă permite, de asemenea, să vă creați hărți și să plasați piețe pentru toate locurile importante pe care doriți să le vizitați.

Google Maps are toate informațiile de care aveți nevoie, dar știați că există funcții uimitoare în cadrul aplicației? Google Maps este una dintre cele mai utilizate aplicații. Oamenii o folosesc pentru a afla cum să ajungă la aproape orice – de la cel mai apropiat cinematograf la un salon de înfrumusețare local. Aceste caracteristici fac din Google Maps mai mult decât un simplu instrument de navigare.

Îmbrăcarea lui Pegman

Toată lumea îl știe pe Pegman – un omuleț galben pe care îl puteți trage în jur și activa vizualizarea la nivel de stradă. Cu toate acestea, pe un desktop este posibil să îl vedeți pe Pegman îmbrăcat. În diferite zone veți vedea diferite ținute pentru Pegman. De exemplu, atunci când îl trageți pe Pegman peste Loch Ness, acesta devine un monstru verde. Costumul lui Pegman se schimbă, de asemenea, la anumite date.

Înapoi în timp

Atunci când accesați funcția Street View, puteți vedea orice stradă fără a fi prezent acolo. Totuși, știați că puteți accesa și fotografiile vechi ale străzii respective? Google Maps a activat această funcție pe desktop-uri în 2014 și o activează și pe dispozitivele mobile.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Pentru a vedea fotografiile vechi, faceți clic pe pictograma ceasului din stânga sus. Veți vedea săgeți care înconjoară ceasul care merge în sens invers acelor de ceasornic. Puteți derula prin toate imaginile anterioare pentru strada respectivă.

Urmărirea locului în care ați parcat

Găsirea mașinii după ce ați parcat poate fi o sarcină. Acum, Google Maps vă poate scuti de acest efort și vă ajută să urmăriți unde ați parcat. Pentru a face acest lucru, deschideți Google Maps atunci când parcați. Veți vedea punctul albastru de localizare pe care trebuie să îl țineți apăsat. Google Maps va marca locația dvs. curentă cu un ac galben care va fi salvat timp de până la 24 de ore – dacă nu este eliminat manual.

Crearea hărților

Google Maps vă permite, de asemenea, să vă creați hărți și să plasați piețe pentru toate locurile importante pe care doriți să le vizitați. Pentru aceasta, trebuie să accesați Google Maps de pe desktop și să faceți clic pe cele trei linii de lângă bara de căutare din stânga. Faceți clic pe Your Places”, Maps” și apoi pe Create Map”. Puteți adăuga marcaje, direcții și rute. Odată create, le puteți stratifica în interfața Google Maps.

Verificați ultimul tren

Google Maps are o mulțime de informații despre transportul public și acum puteți afla când este ultima dată când ajungeți acasă folosind acest mijloc de transport. Trebuie să începeți prin a alege punctul de plecare și destinația. Apoi trebuie să selectați transportul public în partea de sus a ecranului. Veți vedea o opțiune depart at” (pleacă la). După ce faceți clic pe ea, alegeți opțiunea Ultima și apoi faceți clic pe Setați. Google Maps vă va afișa apoi lista completă a opțiunilor de transport și diferitele opțiuni de a ajunge la destinație.

Controlul prin gesturi

Nu mai aveți nevoie de două mâini pentru a vă controla aplicația Google Maps. Acest lucru este foarte util atunci când aveți o singură mână pe ecran. Acum puteți mări imaginea prin dubla atingere sau prin menținerea degetului pe ecran. Odată ce ați făcut zoom înainte, puteți glisa în sus sau în jos pentru a mări sau micșora imaginea.

Puteți schimba orientarea apăsând cu degetul arătător și degetul mare pe ecran și rotindu-l. De asemenea, atunci când glisați în sus, puteți obține o vedere de tip bird’s eye”, în timp ce glisând în jos obțineți o vedere clasică.

Citește și

  1. Rolls Royce schimbă traiectoria. Va construi un reactor nuclear pentru o viitoare bază lunară
  2. VIDEO. Cum arată interiorul unei case de 11,9 milioane de dolari din Colorado. Are o pârtie de schi privată
  3. Țara care interzice turiștilor să facă drumeții singuri: „Când călătorești singur, în caz de urgență nu există nimeni care să te ajute”