• Noul model A.I. este capabil să genereze imagini de înaltă calitate într-o varietate de formate și stiluri vizuale.
  • Google spune că Imagen 3 înțelege instrucțiunile text scrise într-un mod natural.
  • Google spune că a îmbunătățit abilitatea modelului A.I. Imagen 3.

Google a lansat Imagen 3, care este descris ca fiind modelul A.I. de generare de imagini pe baza instrucțiunilor text de cea mai înaltă calitate realizat de companie până acum. Imagen 3 ar fi capabil să genereze imagini cu detalii mai bune, cu iluminare mai bogată și cu mai puține artefacte decât versiunile anterioare, scrie Business Standard.

De asemenea, Google se laudă ca a îmbunătățit abilitatea modelului A.I. Imagen 3 de a înțelege instrucțiunile text, aceasta ajutându-l să genereze imagini într-o varietate de stiluri vizuale, fiind capabil să înțeleagă detaliile minore din instrucțiunile text mai complexe.

Noul model A.I. este capabil să genereze imagini de înaltă calitate într-o varietate de formate și stiluri vizuale, de la schițe, trecând prin peisaje fotorealiste și ajungând chiar până la emularea caracteristicilor unei picturi în ulei sau ale unor creații realizate din plastilină.

Recomandări

TRUMP, NEMULȚUMIT DE ROL
BAZA ONU, ATACATĂ
ANATOMIA MITEI
ȘTII DE VREME?
UNDE MĂNÂNCI AZI?
ZELENSKI ACUZĂ NORDUL

Google spune că Imagen 3 înțelege instrucțiunile text scrise într-un mod natural, folosind limbajul de zi cu zi, făcându-l astfel mai ușor de folosit decât alternativele care necesită utilizarea anumitor expresii exacte pentru a obține rezultatele dorite.

Citește și