Google îi „ia fața” lui OpenAI, la scurt timp după lansarea GPT-4o. Google dezvăluie tot ce a ținut secret până acum în materie de A.I.

Nici nu am apucat sa ne bucuram de ce am primit de la OpenAi, ca Google a venit sa ne fure ochii cu intelingeta ei artificiala. Google a lansat tot ce a ținut până acum în secret.

Un model cu AI facut să instruiască studenții pe o serie de subiecte. O funcție care răspunde la întrebări despre clipurile de pe YouTube la care te uiți și una care detectează apelurile escrocilor în timp real. Primești și o notificare de avertizare.

O altă funcție te va ajuta să găsești mai ușor poze vechi, pentru că vei putea să le descrii în cuvinte. Utilizatorii Gmail au și ei motiv de bucurie – vor putea să caute, să rezume și să își redacteze e-mail-urile folosind chatbotul Gemini AI. Și că tot vorbim de Gemini, noul asistent virtual va ajunge pe fiecare aplicatie facuta de Google.

Ca sa ne arate cat de bun e Gemini, Google l-a pus sa numere de cate ori a spus seful companiei cuvantui „AI” in timpul prezentari. Rezultat final – 120.

Exit mobile version