• Chinezii vând în America dispozitive vape cu jocuri video
  • Dispozitivele vape au ecran și butoane cu care te poți juca
  • Pe dispozitivele vape chinezești poți juca Tetris sau Pac-Man
  • Dispozitivele vape cu arome sunt interzise în unele state din SUA
  • Tinerii devin dependenți de nicotină din cauza vape-urilor cu jocuri
  • Țigările și tutunul încălzit cu arome sunt interzise în România

Culmea dependenței. Să vinzi dispozitive de vapat cu jocuri video pe ele. Cine-i apără pe copii de așa ceva? Asta se întrebă și americanii după ce s-au trezit cu dispozitive de vapat chinezești care au și un ecran cu butoate pe care te poți juca Tetris sau Pac-Man. Problema cea mai mare e că aceste dispozitive sunt intezise în majoritatea statelor Americane pentru că au și arome.

Ca să ducă dependența la un alt nivel, dispozitivele de vapat îți oferă recompense pentru jocuri în funcție de cât de multe fumuri tragi din ele. Dispotivele sunt cumpărate cel mai des online, iar Asociația Magazinelor Mici din Statele Unite spune că producătorii urmăresc să îi facă pe tineri dependenți de nicotină. În România, dispozitivele de vapat nu sunt interzise indiferent dacă au sau nu arome. În schimb, statul a interzis țigările cu tutun normal sau încălzit care au arome.

„Vapeurile inteligente” de unică folosință sunt disponibile în arome atrăgătoare cu nume precum „merry berry” și „cherry pop” și au ecrane încorporate, de înaltă definiție, preîncărcate cu mai multe jocuri. Multe sunt produse în China și că autoritățile de reglementare federale și de stat au făcut o treabă proastă împiedicându-le să intre în SUA.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și