• Anul acesta Innovations Labs își așteaptă noii participanți cu o curriculă / programă adaptată pentru cerințele startup-urilor.
  • Este o tradiție ca startul ediției de program să fie dat de Hackathon-ul din București care are loc în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.
  • Aceasta este partener strategic al Innovation Labs încă de la prima ediție a programului de educație antreprenorială.

Innovation Labs inaugurează cea de-a 12-a ediție a programului educațional pentru antreprenori. Când? Marți, 28 mai, în Aula Magna a Universității Politehnica din București. Una dintre echipele finaliste se numește WeReload și propune planuri de date eSIM avantajoase și ușor de utilizat din orice colț al lumii.

„eSIM-ul este un cip minuscul care este integrat în dispozitivul mobil care înlocuiește cartela fizică a unui telefon. Permite conectarea la rețele celulare pentru apeluri, mesaje și internet. Oferă o configurare mult mai simplă, flexibilitate sporită și securitate îmbunătățită”, a explicat Marcel Istina, manager marketing, la Aleph News.

Anul acesta Innovations Labs își așteaptă noii participanți cu o curriculă / programă adaptată pentru cerințele startup-urilor aflate la început de drum, care va fi testată în București, iar la finalul programului, una dintre echipele participante va avea posibilitatea primirii unei investiții de 500.000 de euro din partea Early Game Ventures, partener strategic al Innovation Labs.

Recomandări

HAVE MORE BABIES, SAVE THE PLANET
ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL

Citește și