• În următorii 10 ani Inteligența Artificială va deveni indispensabilă în business.
  • Tehnologia va continua să accelereze, în următorii ani o vom vedea în toate domeniile.
  • Alexandru Dan, CEO Triumvirate Labs: „În următorii ani o vom vedea în educație, psihologie sau drept”.

Un specialist în IT dezvăluie cum va arata lumea Inteligenței Artificiale peste 10 ani. Și, așa cum ne așteptăm, evoluțiile vor fi spectaculoase.

Ne putem imagina până unde poate merge Inteligența Artificială? Cum arată viitorul?

Am văzut în ultimii ani cât de spectaculoasă poate fi evoluția Inteligenței Artificiale, mai ales o dată cu apariția ChatGPT. La doar 2 ani de la apariție, este prezent în mai toate  business-urile și folosit în cele mai diverse domenii, de la traduceri instantanee la linii de cod. Scrie chiar poezii, romane sau scenarii de film. Prin urmare, nimeni nu mai poate ignora Inteligența Artificială, cu riscul de a pierde trenul inovației și a eșua în fața concurenței.

Alexandru Dan, CEO al Triumvirate Labs, spune că accelerarea va continua, iar în următorii ani o vom vedea în educație, psihologie sau drept. Fiecare persoană și fiecare companie va avea un asistent A.I. Dan prezice că în maxim 10 ani vor exista un milliard de asistenți A.I. care pot fi profesori, psihologi, avocați și antrenori de fitness.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Cât de implementată este A.I. în peisajul românesc?

România este chiar în primul pluton, cu foarte mulți IT-iști foarte bine pregătiți. Alexandru Dan spune că bussiness-ul românesc are planuri de extindere în SUA, Germania și Belgia. Propria sa companie are planuri de a deschide filiale în SUA și Luxemburg și apoi în Germania și Belgia.

Citește și