• David Game College deschide prima prima clasă din UK unde materia va fi predată exclusiv de Inteligența Artificială.
  • 20 de studenți vor învăța folosind platforme A.I. și căști VR.
  • 3 profesori vor monitoriza progresul elevilor și vor preda subiectele dificile.

O școală privată din Londra deschide prima clasă unde materiile vor fi predate exclusiv de Inteligența Artificială. Elevii vor învăța folosind platforme A.I. și căști de realitate virtuală. Inițiativa este inovatoare, dar stârnește și discuții despre cum va arăta viitorul educației.

Despre ce școală vorbim și cine se poate înscrie la cursurile predate de Inteligența Artificială?

David Game College, o școală privată din Londra, va deschide prima clasă din UK predată exclusiv de Inteligența Artificială în loc de profesori umani. Orele încep în septembrie și au fost deja aleși cei 20 de studenți. Aceștia vor învăța folosind platforme de A.I. și căști de realitate virtuală. Aceste tehnologii permit o învățare personalizată, adaptând planurile de lecție în funcție de punctele forte și slabe ale fiecărui elev.

Platformele A.I. sunt concepute pentru a identifica rapid în ce subiecte excelează elevii și unde au nevoie de mai mult ajutor, ajustând în mod continuu materialul de studiu. Subiectele în care elevii au performanțe bune sunt revizuite mai târziu, în timp ce subiectele mai dificile sunt abordate imediat, oferind astfel o educație personalizată. Pe lângă folosirea A.I., 3 profesori vor fi prezenți în clasă pentru a monitoriza comportamentul elevilor și pentru a oferi sprijin în predarea subiectelor cu care A.I. are încă dificultăți, cum ar fi arta și educația sexuală.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Deși unii cred că A.I. poate oferi o educație mai precisă și personalizată, alții susțin că învățarea fără profesori umani ar putea duce la un „viitor fără suflet”. Poate că A.I. nu înlocuiește complet profesorii umani, dar rolul său în educație este în creștere și oferă noi modalități de a sprijini predarea și învățarea.

Citește și