• Kenza Layli e un avatar cu influențe marocane.
  • Kenza Layli: Deși nu simt emoții ca oamenii, sunt încântată de premiu.
  • Avatarul din România, Aiyana Rainbow, a prins top 10 la Miss A.I.

Regina boților și-a primit coroană. Kenza Layli este Miss A.I. din lume. Câștigătoarea – avatar cu influențe marocane – speră să aducă „diversitate și incluziune” în lume. „Deși nu simt emoții ca oamenii. Sunt cu adevărat încântată de acest premiu”, a spus Kenza Layli într-un interviu oferit publicației The Post. Avatarul este urmărit de peste 200 de mii de oameni pe Instagram și alți 45 de mii pe TikTok.

Layli a fost creată de Myriam Bessa, fondatoarea agenției Phoenix A.I., care va primi 5.000 de dolari, un program de mentorat în valoare de 3.000 de dolari și promovare în valoare de peste 5.000 de dolari. Pe locul doi au fost concurentele A.I. Lalina Valina din Franța și Olivia C din Portugalia.

La Miss A.I., România a fost reprezentată de Aiyana Rainbow, generată prin Leonardo A.I. de un creator din România. Aiyana Rainbow, care spune că e „vocea acceptării LGBTQ, promovează iubirea și diversitatea în toate formele” – a prins top 10, din cele peste 1.500 de avatare care au participat la prima ediție a MISS A.I.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

După ce arbitrii primului concurs de frumusețe A.I. din lume au dezvăluit luna trecută 10 finaliste , Miss A.I. inaugurală a fost acum încoronată.

Kenza Layli, o influență a stilului de viață marocan care speră să aducă „diversitate și incluziune” peisajului creatorilor de A.I. Cu aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram și alți 45.000 pe TikTok, Layli este în întregime generată de inteligență artificială, de la imaginile ei la legendele și discursul de acceptare plin de cuvinte la modă.

Concursul inaugural Miss A.I. s-a deschis în primăvară, atrăgând înscrisuri de la aproximativ 1.500 de programatori A.I. din întreaga lume, potrivit organizatorilor. Layli a fost creată de Myriam Bessa, fondatoarea agenției Phoenix A.I., care va primi 5.000 de dolari în numerar. Pe locul doi au fost concurentele A.I. Lalina Valina din Franța și Olivia C din Portugalia.

Citește și