• Dream Machine e un model text-to-video deschis, lansat de start-up-ul Luma AI.
  • Dream Machine e cunoscut pentru generatorul de modele 3D Genie și este gratuit pentru tine.
  • Dream Machne e comparat cu produsele OpenAITechers Sora.

Un nou model text-to-video creat de Luma AI din San Francisco, revoluționează lumea. Dream Machine promite să redefinească modul în care creăm și experimentăm conținut video A.I., iar vestea bună pentru tine e că modelul este disponibil gratuit pentru toată lumea.

Ce este și ce putem face cu el?

Un nou concurent a intrat în arena video generat de A.I.: un model text-to-video deschis, Dream Machine. Vrea să-și construiască o bază de fani loiali și este deja comparat cu produsele „impresiv complexe” ale OpenAITechers Sora. Unii spun că Dream Machine depășește modelul Sora. Dream Machine este creat de startup-ul de Inteligență Artificială din San Francisco, Luma AI, companie recunoscută pentru generatorul de modele 3D Genie. Spre deosebire de alte oferte video care necesită abonament, Luma AI a decis să lanseze Dream Machine gratuit, disponibil pentru oricine dorește să-l folosească. De asemenea, sunt planuri de a lansa un API pentru dezvoltatori în lunile următoare, asemănător cu Sora. Mulți îl folosesc deja, iar printre experimentele interesante se numără animarea imaginilor statice A.I. create cu instrumente non-Luma, precum Midjourney.

Ce este mai exact acest Luma AI?

Luma Dream Machine e un nou model A.I. capabil să genereze videoclipuri impresionante pornind de la simple descrieri text. Deși nu este perfect, captează mișcarea mult mai bine decât modelele anterioare. Videoclipurile generate durează aproximativ 5 secunde, de două ori mai mult decât alte modele fără extensii. Luma Labs și-a folosit probabil experiența în modelare 3D generativă pentru a îmbunătăți înțelegerea mișcării în video. Deocamdată, cele mai bune instrumente video A.I. sunt menite să fie folosite împreună cu producția video tradițională, nu să o înlocuiască complet.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Citește și