• Apple va lansa Apple Intelligence pe 28 octombrie, cu iOS 18.1, prima sa incursiune în Inteligența Artificială.
  • Versiunea inițială va include rezumate ale notificărilor, iar actualizările ulterioare vor adăuga funcții avansate și îmbunătățiri pentru Siri.
  • Apple Intelligence va fi disponibilă doar pentru iPhone-uri cu cipul A17 Pro și dispozitive Mac sau iPad cu cipul M1 sau mai recent.

Utilizatorii Apple și pasionații de Inteligență Artificială au anticipat deopotrivă lansarea Apple Intelligence din două motive: marchează prima incursiune a consumatorilor Apple în spațiul Inteligenței Artificiale (AI) și are potențialul de a stabili un nou standard pentru integrarea completă, bazată pe inteligență artificială. experiențe cu smartphone-uri. Un nou raport arată că așteptarea se poate termina în curând, scrie ZDNET.

Duminică, Mark Gurman de la Bloomberg a raportat că Apple intenționează să lanseze Apple Intelligence pe 28 octombrie cu sistemul său de operare iOS 18.1. Raportul atribuie așteptarea Apple pentru a se asigura că lansarea este cât mai gata posibil, eliminând erori majore și având suport adecvat pe serverele sale AI.

Când Apple a dezvăluit Apple Intelligence la Conferința sa mondială pentru dezvoltatori din iunie, a promovat ideea unui sistem de inteligență personală în care aproape fiecare aspect al dispozitivului tău are contextul tău personal pentru a crea o experiență nouă, mai inteligentă și fără întreruperi. Cu toate acestea, prima versiune a Apple Intelligence nu va avea toate caracteristicile necesare pentru a susține experiența completă.

Recomandări

LIBANUL E ABANDONAT
PROCESUL „RUST” CONTINUĂ
ȘOȘOACĂ E SUSPENDATĂ
WALZ LA TV
KIM ȘI PUTIN SUNT „BFF”
PASTILA DE SPORT

18.1 este de așteptat să includă elemente mai simple, cum ar fi rezumatele notificărilor. Gurman spune că actualizarea ulterioară 18.2 va adăuga mai mult AI, integrând ChatGPT și Genmoji. Abia după lansarea iOS 18.4, pe care Gurman îl plasează în martie, Apple va dezvălui unele dintre cele mai robuste actualizări ale sale, cum ar fi noul și îmbunătățit Siri, care va avea contextul informațiilor și aplicațiilor personale.

Apple Intelligence este compatibil doar cu iPhone-urile care au cel puțin cipul Apple A17 Pro, care include iPhone 15 Pro și o versiune ulterioară și Mac-uri sau iPad-uri care rulează pe cipul M1 sau mai târziu. Dacă vă gândiți să faceți upgrade pentru a accesa Apple Intelligence, este posibil să doriți să amânați, deoarece pot trece încă cinci luni până când veți putea experimenta cea mai mare parte.

Citește și