• Microsoft se află într-un punct crucial de schimbare, similar cu impactul adus de lansarea iPhone-ului.
  • Aceștia spun că popularitatea tot mai puternică a instrumentului lor de Inteligență Artificială, Copilot, ar putea fi factorul principal în această evoluție.
  • Veniturile din Microsoft Cloud au înregistrat o creștere de 23%.

Microsoft se apropie de un moment de cotitură, asemănător cu cel al iPhone-ului, datorită instrumentului de Inteligență Artificială, Copilot, care îi tot crește popularitatea. Ultima analiza indică faptul
că investițiile semnificative în A.I. ar putea aduce gigantul tehnologic într-o nouă eră de creștere și inovație.

Potrivit analiștilor, Microsoft se află într-un punct crucial de schimbare, similar cu impactul adus de lansarea iPhone-ului. Aceștia spun că popularitatea tot mai puternică a instrumentului lor de Inteligență Artificială, Copilot, ar putea fi factorul principal în această evoluție. Prinde culoare și e tot mai întrebat. Ei bine, investițiile masive ale Microsoft în Inteligența Artificială sunt văzute ca un catalizator pentru creșterea produselor lor cloud, cum ar fi Azure. Se estimează că pentru fiecare $100 cheltuiți pe cloud Azure, există o creștere estimată între 35 și 40$ în cheltuielile A.I., ceea ce înseamnă un efect pozitiv asupra veniturilor companiei. Rezultatele financiare din primul trimestru al Microsoft au depășit estimările Wall Street-ului, confirmând beneficiile investițiilor în A.I.

Veniturile din Microsoft Cloud au înregistrat o creștere de 23%, iar CEO-ul Satya Nadella a subliniat importanța investiției în Copilot în acest succes. Deci clar, acest instrument va continua să joace un rol semnificativ în transformarea industriei A.I. și în consolidarea poziției Microsoft pe piață. Aceste puncte subliniază impactul evoluției A.I. asupra Microsoft și a produselor sale cloud, evidențiind direcția semnificativă pe care o poate lua compania în viitorul apropiat.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Citește și