Nicholas Reece, primarul din Melbourne, a fost ridiculizat pentru utilizarea imaginilor generate de Inteligența Artificială

Candidat la primărie sau regizor de filme SF? Inteligența Artificială a trecut de la pizza cu lipici, la parcuri cu mutanți.

Campania primarului din Melbourne, Australia, s-a transformat într-un scenariu de film. Primarul și-a dat foc singur la valiză după ce a postat pe X fotografii generate de A.I. pentru campania sa de realegere. În cele patru imagini  promitea construirea a 28 de noi parcuri, dar urmăritorii au remarcat rapid detalii bizare: un „om mort” întins pe iarbă, o femeie cu picioarele deformate și mâini în plus și cireașa de pe tort, un bărbat care poartă un singur adidas.

Ca să scape de ironia publicului, primarul a venit cu replică. A postat tot o imagine generată de Inteligența Artificială alături de un mesaj amuzant. De data aceasta parcul avea un robot, doi îndrăgostiți pe o grămadă de aur, o panteră neagră și o mașină zburătoare.

Inteligența Artificială mai dă uneori cu bâta în baltă, dar are si părți bune.

După ce s-au tras sforile că A.I.-ul va avea vocea vedetelor, Meta va anunța oficial mâine la Conferința Connect a Meta că a încheiat contracte cu personalități celebre precum Kristen Bell sau John Cena.

OpenAI s-a confruntat cu probleme legale în trecut după ce a fost acuzat de Scarlett Johansson că a utilizat vocea ei fără permisiune. Mark Zuckerberg a postat recent un video promoțional cu John Cena.

Exit mobile version