• Motorola a lansat pliabilul Razr Ultra.
  • Razr este o versiune mai ieftină a Razr Ultra ce va fi lansat mai târziu în acest an.
  • Toate beneficiile aduse de ecranul mai mare din față vor face telefonul să fie mai util.

Motorola a lansat ieri, 1 iunie, la Madrid, Razr 40 Ultra. Razr 40 va fi ansat mai tarziu în acest an, fiind o versiune mai ieftină. Primul lucru ce pate fi remarcat la Razr Ultra este ecranul, care este cel mai mare ecran exterior al unui pliabil flip, cu o diagonală de 3,6 inchi.

Ecranul exterior nu este doar cel mai mare, ci și cel care are cele mai multe funcții disponibile de până acum; aproape fiecare aplicație care pote fi utilizată pe ecranul principal de 6,9 inchi, poate fi utilizată și pe cel exterior. Pot fi rulate aplicații complete, pot fi jucate jocuri sau chiar făcute poze.

Razr 40 Ultra are un ecran LTPO, AMOLED pliabil cu diagonala de 6, 9 inchi, rezoluție 2640 x 1080 și densitate 413ppi. Raportul de aspect este 22:9, rata de refresh de 165Hz și luminozitate maximă de 1400 niți. Ecranul exterior, dreptunghiular are o diagonală de 1,5 inchi, o rezoluție 1066 x 1056  și densitate 413ppi. Rată de refresh de 144Hz și luminozitate maximă de 1100 niți.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Camera foto

Pe partea de camere are una principală wide de 12MP și una wide de 13MP. Camera de selfie e una de 32MP sau de  8MP folosind tehnologia Quad Pixel.

Telefonul prezintă o funcție de cabină foto distractivă ce permite ca atunci când telefonul este deschis și pus la jumătate, să facă poze după o numărătoare inversă, la fel ca o cabină foto ce poate fi întâlnită la o nuntă

Razr 40

Cât despre Razr, acestuia îi lipsește ecranul gigant, având un ecran de dimensiune normală, ce vă permite să vedeți notificări, ora, vremea. Ceea ce este însă de luat în seamă la el, este prețul ce va fi mult mai mic.

Razr 40  are șasiu de aluminiu și este protejat pe ecranul exterior cu Corning Gorilla Glass Victus, iar în rest este acoperit cu piele vegană.

Camere în spate: principală wide de 64MP și ultrawide 13MP. Camera de selfie este de 32MP. Are rezistență la stropire cu apă IP52 și o baterie de 4200mAh.

Citește și