• Numarine are două motoare electrice și 4 generatoare diesel de 108 kW.
  • Iahtul are o lungime de 30 de metri, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 13 noduri. Viteza de croaziera ajunge la 10 noduri.
  • Designerii au folosit lemn de stejar și podele de piatră. Există doua master bedrooms și două dormitoare standard.

Numarine, compania turcă care se ocupă cu construirea iahturilor, a lansat pe piață 30XP. Acesta este un iaht hibrid. Are două motoare electrice și 4 generatoare diesel de 108 kW. Iahtul are o lungime de 30 de metri, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 13 noduri. Viteza de croaziera ajunge la 10 noduri.

30XP oferă confort, dar și siguranță familiilor ce vor naviga cu acesta, așa lauda Ömer Malaz, CEO-ul Numarine, iahtul. Malaz a făcut un parteneriat cu o companie din Istanbul pentru a atinge cel mai înalt nivel de lux dar printr-un stil cât mai minimalist. Designerii au folosit lemn de stejar și podele de piatră. Există doua master bedrooms și două dormitoare standard. Cel mai mare dormitor se bucură și de un balcon imens și un birou. Prețul ajunge până la 12 milioane de dolari.

BlueWater a făcut un top al celor mai bune și de lux iahturi din lume. Pe primul loc se află Luminosity construit de Benetti. Are capacitatea de a găzdui 27 de persoane și un echipaj de 37. Are o lungime de 107 metri și 12 cabine. Prețul ajunge la 135 de milioane de dolari. Dacă nu îți convine acesta, următoarea cea mai bună variantă este Endless Summer construit tot de compania Benetti. Este mai micuț. Poate găzdui 9 oaspeți și un echipaj de 5 persoane. Viteza de croazieră ajunge la 13 noduri, iar prețul la 2.9 milioane de dolari.

Recomandări

A.I.-UL ÎȚI FURĂ LOCUL DE MUNCĂ
TRUMP CERE PROTECȚIE
ORBAN VS. LEYEN
GERMANIA AJUTĂ UCRAINA
VALOAREA TESLA SCADE
LESS IS BETTER