• Nvidia și Microsoft lucrează la acest asistent A.I. să te ajute să optimizezi setările sistemului.
  • G-Assist a fost în 2017 prezentat ca o glumă de 1 aprilie și a revenit, ca un demo real, pentru un asistent puternic GeForce A.I.
  • Acesta poate optimiza și regla setările PC-ului și oferă diagrame de latență și cadre pe secundă.

Nvidia a transformat o glumă de 1 aprilie din 2017 într-o demonstrație tehnologică reală. G-Assist A.I. pentru gaming te poate ghida prin jocuri și îți oferă sfaturi personalizate bazate pe abilitățile și contextul vizual din joc.

Noul asistent este similar cu demo-ul Copilot A.I. al Microsoft pentru Minecraft. Nvidia și Microsoft lucrează la acest asistent A.I. să te ajute să optimizezi setările sistemului. G-Assist a fost în 2017 prezentat ca o glumă de 1 aprilie și a revenit, ca un demo real, pentru un asistent puternic GeForce A.I. E încă la nivel de proiect, dar îți oferă o privire asupra modului în care un asistent A.I. te-ar putea ghida, ca jucător. G-Assist poate răspunde la întrebări vocale despre jocuri, cum ar fi: să găsești arme sau materiale de crafting în ARK. Poate înțelege contextul jocului și ajusta răspunsurile în funcție de situație.

Acesta poate optimiza și regla setările PC-ului și oferă diagrame de latență și cadre pe secundă. Poate detecta și corecta probleme precum utilizarea incorectă a frecvenței monitorului. Poți solicita recomandări pentru a îmbunătăți performanța jocurilor, atinge o anumită țintă de FPS sau chiar overclock a GPU-ul. Deși aceste demo-uri sunt promițătoare, există scepticism privind fiabilitatea asistenților A.I., pentru că A.I.-ul generativ face adesea greșeli. Cu toate astea, Nvidia și Microsoft spune că această tehnologie ar putea deveni o realitate în curând.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA
MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

Citește și