• Lamborghini a lansat noul Huracan STO (Super Trofeo Omologata) inspirat de o maşină de curse
  • Are un motor V10 de 5.2 litri, 630CP şi costă 328.000 de dolari
  • Poliţia din Italia foloseşte încă din 2016 un model de Lamborghini Huracan

Dacă se gândea cineva că maşinile de curse nu prea au ce căuta pe străzi, Lamborghini îl contrazice. Tocmai a lansat o nouă versiune de Huracan. 

Inspirată din maşina care a câştigat în 3 rânduri cursa de 24 de ore de la Daytona, Huracan STO este noul bolid de la Lamborghini. Are un motor puternic care permite atingerea vitezei de 100km/h în doar 3 secunde.

În interior există un ecran cu touchscreen care oferă acces la toate detaliile. Permite inclusiv reglarea presiunii din roţi sau temperatura frânelor. Peste 300 de mii de dolari va costa maşina.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Tyler Heatley, Yes Auto UK: „Maşina are o serie de moduri selectabile, dar ceea ce testăm astăzi este Modul Trofeo. Care este cel mai agresiv element al acestei maşini. Pedalele răspund mai rapid, schimbarea de viteză este la cel mai înalt nivel, iar aderenţa este îmbunătăţită. Suspensia se adaptează și ea în mod corespunzător”.

Lamborghini Huracan este o maşină la modă în Italia. Precedentul model este folosit de poliţie încă din 2016. Recent, maşina a transportat un rinichi de la Padova la Roma cu 230km la oră.