• OpenAI a anunțat că va introduce o nouă versiune a ChatGPT care va putea fi folosită în învățământ.
  • ChatGPT Edu este propus școlilor și universităților care doresc să implementeze A.I.-ul într-un mod responsabil.
  • A.I-ul are peste 50 de limbi implementate, iar calitatea limbajului este îmbunătățită față de vechile variante.

Sam Altman îmbină Inteligența Artificială cu educația. OpenAI a anunțat că va introduce o nouă versiune a ChatGPT care va putea fi folosită în învățământ. ChatGPT Edu este propus școlilor și universităților care doresc să implementeze A.I.-ul într-un mod responsabil.

Care sunt funcțiile ChatGPT Edu

Deși elevii și profesorii deja folosesc ChatGPT pentru școală, ChatGPT Edu este o versiune special creată pentru ei. Aceasta nouă versiune are mai multe funcții decât versiunea ChatGPT normală. Pentru că este special creată pentru a o folosi în școli, ChatGPT Edu are posibilitatea de a folosi texte mai lungi și de a le și interpreta. De asemenea, această versiune poate face programare și să rezolve probleme de matematică. Mai mult, Edu GPT îți dă acces la cea mai nouă versiune ChatGPT 4.0. A.I-ul are peste 50 de limbi implementate, iar calitatea limbajului este îmbunătățită față de vechile variante. Și capacitatea
de generare a informațiilor este mult mai rapidă.

Cum este folosită în prezent Inteligența Artificială în învățământ

La momentul actual, ChatGPT este folosit atât de studenți cât și de profesori în campusurile universitare. Poate fii folosit de către profesori pentru a le corecta elevilor lucrările într-un mod mai eficient. Pentru studenți, Chat GPT poate fii folosit pe post de mentor. Dar realitatea nu arată doar așa. 37% dintre studenți folosesc activ inteligența artificială pentru a rezolva temele fără prea mult challenge mental. Prin această nouă versiune, OpenAI dorește să îi ajute pe studenți să învețe să folosească inteligența artificială într-un mod responsabil.

Recomandări

PUTIN ȘI KIM SEMNEAZĂ UN PACT
IOHANNIS PARTICIPĂ LA ȘEDINȚA CSAT
CIUCĂ ȘI CIOLACU NU DECID PREZIDENȚIALELE
GJASULA ÎNSCRIE ÎN MIN. 95
ZF: 75% DINTRE ȘCOLI ÎNVAȚĂ ÎN SCHIMBURI
4 ELEVI ROMÂNI IAU AURUL LA OLIMPIADA ASIATICĂ DE FIZICĂ

Citește și