• Aplicația ChatGPT Mac a fost deja disponibilă pentru un număr limitat de abonați la planul premium ChatGPT Plus.
  • Acum, aplicația este disponibilă în general pentru toți utilizatorii de Mac.
  • Utilizatorii pot alege dintre diferite modele, cum ar fi GPT-3.5, GPT-4 și cele mai avansate modele GPT-4o.

OpenAI, condusă de Sam Altman, a anunțat că chatbotul său de Inteligență Artificială (A.I.) ChatGPT este acum disponibil pentru utilizatorii de Apple Mac.

Aplicația desktop ChatGPT pentru macOS este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Obțineți acces mai rapid la ChatGPT pentru a discuta despre e-mailuri, capturi de ecran și orice se află pe ecranul dvs. cu comanda rapidă Opțiune + Spațiu: https://openai.com/chatgpt/mac/”, se arată într-o postare a companiei pe site-ul de socializare X.

Aplicația ChatGPT Mac a fost deja disponibilă pentru un număr limitat de abonați la planul premium ChatGPT Plus, dar acum este disponibilă în general pentru toți utilizatorii de Mac. Aplicația este, în esență, o versiune desktop a ChatGPT special pentru utilizatorii laptopurilor sofisticate ale Apple Inc. care permite utilizatorilor să interacționeze cu chatbotul din mers, în loc să utilizeze un browser pentru a accesa aplicația web.

Recomandări

LASCONI CANDIDEAZĂ LA PREZIDENȚIALE
LE PEN CONDUCE ÎN SONDAJE
NY TIMES, CONTRA LUI BIDEN
ELECTRIC CASTLE TE PROVOACĂ
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GERMANIA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!

Utilizatorii pot alege dintre diferite modele, cum ar fi GPT-3.5, GPT-4 și cele mai avansate modele GPT-4o și există, de asemenea, suport pentru versiuni GPT mai specializate, cum ar fi modelul DALL-E de generare a imaginilor. Cu toate acestea, există un element crucial care lipsește din aplicația ChatGPT Mac, deoarece în special nu acceptă utilizarea interfeței oficiale de programare a aplicațiilor OpenAI.

Principalul avantaj al existenței unei aplicații desktop dedicate pentru utilizatorii Mac este că aceștia pot utiliza comenzi rapide de la tastatură la nivelul întregului sistem (opțiunea + spațiu este valoarea implicită), ceea ce le permite să acceseze ChatGPT în orice moment. Această comandă rapidă face să apară o casetă de text, în care utilizatorul poate introduce rapid o solicitare.

Citește și