• OpenAI pregătește un eveniment de lansare care va avea loc luni, la ora 20.00.
  • Conform Reuters, OpenAI va prezenta un motor de căutare online care utilizează A.I.
  • Altman scrie pe X că nu este vorba despre un motor de căutare, nici ChatGPT 5.

OpenAI, compania din spatele ChatGPT, pregătește un nou salt uriaș pentru Inteligența Artificială. Luni seară va avea loc un eveniment de prezentare anunțat cu surle și trâmbițe. Însă Altman neagă că ar fi vorba despre cele mai așteptate două produse.

Există multe speculații și o singură certitudine: că evenimentul va avea loc mâine seară la 20, ora României. Reuters scrie că planul OpenAI este de a lansa un motor de căutare care să rivalizeze cu Google Search, cu atât mai mult cu cât a doua zi începe evenimentul anual Google I/O la care se anticipează că Gemini A.I. va fi în prim-plan. Ce ar face acest motor de căutare nou? S-ar folosi de ChatGPT pentru a reda căutările cât mai țintite. Să nu uităm că nu e prima dată când OpenAI dă o lovitură grea celor de la Google, lansarea ChatGPT fiind din prima clipă o ancoră pentru rivali. Google a încercat să răspundă cu Bard însă acesta nu avut deloc succes și a fost rebranduit în Gemini AI.

Acum, să nu uităm ce a spus Altman pe X. Și anume că anunțul de luni nu este despre un motor de căutare și nici despre versiunea 5 a ChatGPT. Este, desigur, posibil ca OpenAI să împacheteze într-un fel diferit acel motor de căutare. Sau, dacă ne luăm după materialul publicat de The Information, ar fi vorba despre un nou asistent cu AI capabil să detecteze sarcasmul și să fie integrat în ChatGPT. Rămâne de văzut însă cert este că Altman și OpenAI s-au asigurat că evenimentul de luni seară este de neratat.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Citește și