• Salonul Auto București 2024 se desfășoară pe o suprafață de 27.000 mp la Romexpo.
  • BMW i7 M70 impresionează vizitatorii cu cei 660 de cai putere și ecranul 8K pentru locurile din spate.
  • Maserati prezintă primul său SUV electric, care se încarcă de la 0 la 80% în doar 30 de minute.
  • Alfa Romeo își face debutul în România cu primul său SUV, lansat în premieră acum două zile.

Pregătește-te pentru o explozie de adrenalină și tehnologie auto la SAB2024. Evenimentul are loc până pe 6 octombrie la Romexpo.

Pe o suprafață impresionantă de 27.000 mp, vei descoperi cele mai noi modele de mașini, tehnologii de ultimă oră și peste 600 de branduri auto.

În plus, EV-urile vor atrage toți pasionații de inovație auto. Victor Matei, colegul nostru se află în aceste momente la Salonul Auto.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
HIGH-END PERFUME
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Ce noutați avem anul acesta?

BMW i7 m70 este cea mai puternică mașină electrică de la BMW și asta pentru cei care sunt pasionați și de viteză, nu doar de aspectul interior al unei mașini.

Dar BMW i7 impresionează și la capitolul interior deoarece este singura mașină care vine cu un ecran atât de spectacolos pe locurile din spate. Poți viziona filme și tot ce îți place în varianta 8k și astfel drumurile lungi o să pară din ce în ce mai ușoare. Mașina are 660 de cai iar Autonomia este de 500 de kilometri aproximativ. Prețul de pornire este 173 de mii dar poate să depășească 200 de mii de euro.

O altă mașină care atrage atenția este primul SUV electric de la Maserati. Acesta se încarcă de la 0 la 80% în 30 de minute. Mai repede decât un telefon.

Și mai avem Ioniq 6 de la Hyundai. Care este specială prin faptul ca poți sa îți muți mașina din cheie. Dacă cineva te-a blocat și nu mai ai cum sa intri în mașina. Poți să o scoți din parcare automat doar cu cheia.

De altfel avem și primul suv Alfa Romeo care a avut premiera acum două zile în România.

Citește și