• Sam Altman a anunțat că OpenAI intenționează să anunțe luni „lucruri noi” care „se simt ca o magie”.
  • CEO-ul OpenAI a respins, de asemenea, ideea că va dezvălui GPT-5 sau un motor de căutare în cadrul evenimentului.
  • Este posibil ca startup-ul să lanseze totuși o funcție de căutare ChatGPT în viitor, așa cum au indicat rapoartele.

OpenAI anunță noi actualizări la ChatGPT și GPT-4 – și, potrivit lui Sam Altman, acestea se simt „ca prin magie”, scrie Business Insider.

CEO-ul OpenAI a postat vineri pe X, fostul Twitter, un teasing despre „lucrurile noi” care vor fi anunțate în curând. Deși nu este vorba despre un motor de căutare sau GPT-5, Altman a spus că este ceva ce „oamenii vor adora”. OpenAI nu a răspuns la o solicitare de comentarii înainte de publicare.

Este posibil ca Altman să fi respins zvonurile potrivit cărora OpenAI ar anunța un motor de căutare la demonstrația de luni, dar nu a negat că OpenAI lucrează la un produs de căutare.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
PUTIN TRIMITE LA RĂZBOI 10.000 MIGRANȚI
URSULA LUPTĂ PENTRU ȘEFIA C.E.

Recent, au circulat rapoarte despre faptul că OpenAI ar viza motorul de căutare al Google cu propriul produs de căutare web în lucru. Produsul de căutare ar putea fi alimentat de Bing de la Microsoft, potrivit The Information.

Produsul ar avea capacitatea de a căuta pe web și de a oferi surse în rezultatele sale, potrivit unui raport al Bloomberg. O versiune a funcției de căutare ar folosi, de asemenea, imagini, precum o diagramă sau alte ilustrații relevante ca răspuns la solicitări, potrivit raportului.

Se pare că OpenAI ar fi încercat chiar să racoleze câțiva Googlers pentru a ajuta la dezvoltarea unui motor de căutare. În ceea ce privește GPT-5, mult-hulitul succesor al OpenAI pentru modelul său de limbaj mare GPT-4, Business Insider a raportat anterior că lansarea sa este așteptată în acest an, potențial în jurul verii.

De asemenea, cei din comunitatea A.I. ar putea urmări cu atenție luni pentru a vedea dacă OpenAI dezvăluie informații suplimentare despre Ilya Sutskever, cercetătorul șef de date al companiei, care a devenit practic invizibil în cadrul companiei de la destituirea și revenirea lui Sam Altman în funcția de CEO.

Citește și