• Samsung a lansat un nou smartwatch, Galaxy Watch Ultra, ca răspuns la Apple Watch Ultra.
  • Samsung a prezentat un nou dispozitiv wearable, Galaxy Ring, care monitorizează parametrii de sănătate precum ritmul cardiac, calitatea somnului și ciclul menstrual.
  • Noile modele de telefoane pliabile Galaxy au primit îmbunătățiri minore, cum ar fi un chipset Snapdragon 8 Gen 3 mai performant.

Samsung tocmai a anunțat o serie de noi produse Galaxy alimentate cu A.I. la evenimentul său de vară Unpacked 2024 din Paris, inclusiv lansarea unui inel complet nou – Galaxy Ring, scrie The Independent.

De asemenea, a prezentat două noi telefoane pliabile – Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 – precum și un nou smartwatch Galaxy Watch Ultra axat pe sporturi extreme pentru a rivaliza cu Apple Watch Ultra, plus Galaxy Watch 7, Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro.

Samsung Galaxy Ring este un tracker pasiv de sănătate pentru degetul tău. Anunțat pentru prima dată în ianuarie, bling-ul din titan este pregătit să provoace Oura Ring, care domină piața, atunci când va fi lansat la sfârșitul acestei luni.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Dispunând de o carcasă asemănătoare căștilor cu încărcare wireless, Galaxy Ring poate monitoriza ritmul cardiac al purtătorului, calitatea somnului și are un senzor de temperatură a pielii pentru urmărirea ciclurilor menstruale și a ferestrelor de fertilitate. De asemenea, poate urmări automat plimbările și alergările.

Cu ajutorul Galaxy AI, Samsung va aduna toate datele pe care le primește inelul pentru a vă oferi un scor energetic general, un scor de somn care vă spune cât de bine ați dormit, precum și sfaturi personalizate de wellness bazate pe obiectivele de sănătate. Disponibil în nouă mărimi diferite, costă 399 de lire sterline – mai mult decât Oura Ring – dar, în mod semnificativ, nu necesită un abonament lunar pentru a accesa datele și sfaturile de wellness. Se lansează pe 24 iulie.

Linia Samsung de telefoane pliabile a intrat în al șaselea an și, ca și în cazul iterațiilor anterioare, actualizările hardware nu sunt uriașe. Cel mai recent Galaxy Fold 6 are doar câteva modificări minore pentru a rămâne actual pentru 2024. Acesta rulează pe cel mai nou chipset Snapdragon 8 Gen 3 și utilizează o cameră de vapori de 1,6 ori mai mare pentru o performanță îmbunătățită în timpul sarcinilor mai solicitante. Se lansează pe 24 iulie pentru £ 1,799, și vine în albastru, argintiu și roz.

Cel mai mic Galaxy Z Flip 6 a primit o actualizare hardware mai semnificativă în comparație cu Fold 6, câștigând o cameră mai bună și o baterie mai mare, păstrând în același timp factorul său de formă compact. La fel ca Fold 6, rulează pe noul chipset Snapdragon 8 Gen 3 și primește pentru prima dată o cameră de vapori, ajutând la menținerea performanței la maxim. Galaxy Z Flip 6 se lansează pe 24 iulie și pornește de la 1.049 de lire sterline. Este disponibil în culorile albastru, argintiu, galben și verde.

Samsung a anunțat, de asemenea, două noi smartwatch-uri la evenimentul Galaxy Unpacked – un Galaxy Watch 7 actualizat și un nou Galaxy Watch Ultra axat pe sporturi extreme. Ambele smartwatch-uri sunt primele purtabile care rulează pe Wear OS 5.

Galaxy Watch Ultra este răspunsul companiei la Apple Watch Ultra, având un design mai robust, cu un ecran mai mare și mai luminos și o durată de viață mai mare a bateriei. Carcasa este fabricată din titan, poate rezista la temperaturi extreme în medii calde și reci și la adâncimi de până la 100 m. Disponibil într-o singură mărime – 47 mm (puțin mai mic decât Apple Watch Ultra), acesta se lansează pe 24 iulie, la prețul de 599 de lire sterline. Este disponibil în culorile gri, alb sau argintiu și vine cu LTE ca standard.

Ambele căști Samsung Galaxy au fost reproiectate radical pentru 2024. Acum seamănă mai mult cu AirPods, au scăpat de carcasa de încărcare cu clapetă și au tije asemănătoare cu AirPods. Galaxy Buds 3 își păstrează designul, adăugând în același timp o rezistență la apă și praf IP57. De asemenea, durata de viață a bateriei rămâne aceeași, de 5 ore.

Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro sunt disponibile în culorile argintiu și alb, se lansează pe 24 iulie și costă 159 de lire sterline și, respectiv, 219 lire sterline.     

Citește și