• Un sondaj World Relationship Index arată că angajații cu muncă la birou care folosesc A.I.-ul sunt cu 11 puncte mai mulțumiți de relația pe care o au cu munca decât cei care nu folosesc tool-ul.
  • Numărul utilizatorilor de A.I. la muncă a crescut până la 66% față de 2023, unde doar
    38% dintre ei utilizau Inteligența Artificială.
  • 37% dintre cei care nu folosesc A.I. se tem că își vor pierde locul de muncă tocmai din cauza asta.

Inteligența Artificială este cel mai folosit tool în era digitală, chiar și la locul de muncă. Și nu numai că le ușurează munca angajaților, ci le și îmbunătățește percepția asupra locului de muncă. Asta arată un nou sondaj Work Relationship Index.

Sondajul World Relationship Index arată că angajații cu muncă la birou care folosesc A.I.-ul sunt cu 11 puncte mai mulțumiți de relația pe care o au cu munca decât cei care nu folosesc tool-ul. Sondajul mai arată că numărul utilizatorilor de A.I. la muncă a crescut până la 66% față de 2023, când doar 38% dintre ei utilizau Inteligența Artificială.

Iar 37% dintre cei care nu folosesc A.I. se tem că își vor pierde locul de muncă tocmai din cauza asta. Numărul celor care se tem de acest scenariu crește tot mai mult. Studiul mai arată o nevoie universală printre angajați: aceea de a avea experiențe de lucru personalizate, acces la tehnologie și medii de lucru flexibile. Aceste experiențe sunt esențiale mai ales că 64% spun că dacă munca ar fi adaptată la nevoile lor, aceștia ar fi mai implicați. 69% cred că le-ar spori bunăstarea generală, iar 68% ar fi stimulați să rămână mai mult timp la actualul angajator.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI