• Transporter-11 a transportat 116 încărcături utile pentru o gamă largă de clienți guvernamentali și comerciali.
  • Aceste încărcături utile au fost desfășurate începând cu aproximativ 54 de minute de la decolare.
  • Cel mai mare client individual, din punct de vedere al numărului de încărcături utile, a fost Planet.

SpaceX a lansat cea mai recentă misiune din seria sa de misiuni dedicate transportului de persoane, punând pe orbită peste 100 de sateliți pentru clienți comerciali și guvernamentali, scrie Space News.

O rachetă Falcon 9 a decolat de la Baza Forțelor Spațiale Vandenberg din California la ora 14:56, ora Europei de Est, în cadrul misiunii Transporter-11. Boosterul rachetei, aflat la al 12-lea zbor, a aterizat înapoi la locul de lansare la șapte minute și jumătate după decolare.

Transporter-11 a transportat 116 încărcături utile pentru o gamă largă de clienți guvernamentali și comerciali, manifestate în principal de agregatori precum Exolaunch, ISISpace, Maverick Space Systems și SEOPS. Aceste încărcături utile au fost desfășurate începând cu aproximativ 54 de minute de la decolare, continuând pentru mai mult de 90 de minute.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

Cel mai mare client individual, din punct de vedere al numărului de încărcături utile, a fost Planet, care a avut 36 dintre cubesatele sale de imagistică Dove pe lansare, împreună cu Tanager-1, primul său satelit de imagistică hiperspectrală.

Citește și