• Târgul de Carte din Frankfurt va avea loc în octombrie.
  • Târgul de Carte de la Frankfurt a avut o ediție complet digitală anul trecut.
  • Barcelona pregătește pentru 28 iunie Forumul Mondial al Tehnologiei Mobile.

Odată cu vaccinul, parcă revenim ușor-ușor la o viață normală. Târgurile internaționale din Europa anunță, pe rând, marile deschideri. Frankfurt și Barcelona sunt doar două dintre orașele europene care vor să aibă, din nou, vizitatori. Târgul de Carte din Frankfurt va avea loc în octombrie, iar Barcelona pregătește pentru 28 iunie, Forumul Mondial al Tehnologiei Mobile.

Cum își propun organizatorii să redeschidă Târgul de Carte de la Frankfurt

Se vor face standuri duble ca suprafață, de 8 metri pătrați. Sala va fi mai mare, culoarele mai largi și va exista un sistem de control pentru vizitatori.
Organizatorii târgului din Germania au planificat un program care să combine evenimentele cu public și cele în format online.

Târgul de Carte de la Frankfurt a avut o ediție complet digitală anul trecut, în timp ce târgul de la Leipzig va fi anulat și în acest an, din cauza restricțiilor sanitare.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Cum vor face spaniolii ca să reia acest eveniment cu participarea producătorilor

Ultimele imagini cu expozanți și vizitatori le avem din 2019. Ediția de anul trecut din martie a fost printre primele evenimente care au fost suspendate preventiv din cauza pandemiei. Mobile World Congress va reveni de această dată la Barcelona, în 28 iunie și măsurile de securitate sunt esențiale pentru demararea acestei ediții.

Organizatorii propun o participare de până la 50%, adică 50 de mii de vizitatori și vor cere teste negative la un interval de 72 de ore. Participanții la acest congres al tehnologiei vor purta măști și vor respecta celelate norme sanitare, de distanțare socială, iar sediul va fi presărat cu centre de testare, iar aplicația mobilă a evenimentului îi va anunta pe cei cărora le vine din nou rândul la testare.