• Camioneta nu este oficial disponibilă în Europa.
  • Livrările sale au demarat în Statele Unite.
  • Turul a debutat la Berlin şi include oraşe precum Stockholm, Düsseldorf, Malmö sau Monte Carlo.

Tesla va prezenta săptămâna aceasta la Bucureşti pickupul Cybertruck ca parte a turului Cybertruck Odyssey organizat în peste 100 de locaţii şi 20 de ţări din Europa.

Camioneta pro­dusă în uzina Tesla din Texas, Statele Unite nu este oficial disponibilă în Europa, iar livrările sale au demarat în Statele Unite. Turul a debutat la Berlin şi include oraşe precum Stockholm, Düsseldorf, Malmö sau Monte Carlo.

Cybertruck este prezentat în cadrul actua­lului Tesla Center din Bucureşti, care face parte din centrul dealerului DAB din Capitală, de pe Splaiul Unirii. Noul centru dedicat Tesla, care va include showroom şi service este în construcţie în Pipera, în proximitatea birourilor Swan din nordul Capitalei.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Controversatul pickup Cybertruck este complet atipic pentru acest tip de caroserie, atât prin forma sa, cât și prin greutatea extrem de mare și prin caroseria de inox.

Performanțele sale sunt extrem de ridicate, cu o capacitate de tractare de 5 tone și o accelerație de 2,7 secunde de la 0 la 100 km, însă autonomia de rulare asigurată de baterie este de numai 547 km (valoare teoretică, estimată de comapanie). Caroseria bazată pe un exoschelet de inox are un rol destul de neclar, dar Tesla spune că va duce la mai puține deteriorări și reducerea daunelor pe termen lung, inclusiv a coroziunilor, chiar dacă au fost clienți care au acuzat deja corodarea suprafețelor.

Citește și