• În ultimi 5 ani, Tim Cook de la Apple a investit în cercetare și dezvoltare circa 100 de miliarde de dolari.
  • Samsung a implementat A.I.-ul începând cu modelul Galaxy S24.
  • Ne așteptăm ca inițiativa lui Tim Cook să se numească „Apple Intelligence”.

Apple este pe punctul de a da startul probabil celui mai important eveniment al său din ultimii ani. Asta în timp ce se confruntă cu o serie de provocări. În cadrul conferinței sale anuale Worldwide Developers Conference, care începe astăzi, compania este așteptată să anunțe un parteneriat cu OpenAI, și să dezvăluie primul lot de instrumente de Inteligență Artificială generativă care vor fi incluse în sistemul său de operare mobil.

Cu ce vine nou Tim Cook de la Apple de această dată?

Tim Cook și-a suflecat mânecile, exact ca într-un film western și a spus „nu se poate, trebuie să reglementăm A.I.-ul și la noi”. În ultimi 5 ani, Apple a investit în cercetare și dezvoltare circa 100 de miliarde de dolari – chiar după spusele lui Tim Cook.

Cei de la Samsung i-au luat-o în față celor de la Apple cu Samsung Galaxy S24, care avea implementat A.I.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Desigur, A.I.-ul va fi implementat pe iPhone 15 Pro sau pe un dispozitiv cu un CIP M1. Și aici vom avea parte de o fuziune interesantă: o integrare cu cel mai recent model ChatGPT-4o ar bate palma cu Siri și l-ar catapulta în viitor. O Siri ceva mai inteligentă și desigur, funcții mai competente. De urmărit ce impact va fi pentru Apple Vision Pro. Întrebările? Va reuși Apple să câștige încrederea? Va spăla Tim Cook capitole nefavorabile ținând cont că OpenAI s-a confruntat cu critici?

Citește și