• În ultimi 5 ani, Apple a investit în cercetare și dezvoltare circa 100 de miliarde de dolari.
  • Samsung a implementat A.I.-ul începând cu modelul Galaxy S24.
  • A.I.-ul va fi implementat pe Iphone 15 Pro sau un dispozitiv cu un cip M1 sau mai nou.

Apple a dat startul celui mai important eveniment al său din ultimii ani. În cadrul conferinței anuale Worldwide Developers Conference, compania a anunțat un parteneriat cu OpenAI, și a dezvăluit primul instrument de Inteligență Artificială, care e inclus în sistemul său de operare.

Cu ce vine nou Apple de această dată?

Tim Cook și-a suflecat mânecile și a spus „nu se poate, trebuie să reglementăm A.I.-ul și la noi”. În ultimi 5 ani, Apple a investit în cercetare și dezvoltare circa 100 de miliarde de dolari. Tehnologia costă. Unde mai punem că cei de la Samsung i-au luat-o în față cu Samsung Galaxy S24, care avea implementat A.I.

Ne așteptăm ca inițiativa să se numească „Apple Intelligence”. A.I.-ul va fi implementat pe iPhone 15 Pro sau un dispozitiv cu un cip M1 mai nou. Ei bine va avea funcții ca Rewrite, Tone Write, Proofread și Smart Reply. Totodată, poate sumariza mesaje și emailuri și poate grupa notificări în funcție de nivelul de prioritate.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA

Și aici vom avea parte de o fuziune interesantă: o integrare cu cel mai recent model de ChatGPT-4 ar bate palma cu Siri și l-ar catapulta în viitor. O Siri ceva mai inteligentă și desigur, funcții mai competente începând cu iOS 18. Va putea înțelege mai bine limbajul natural și contextul cerințelor.

Îi poți spune să caute o poză cu buletinul, permisul sau biletul electronic, și ți le găsește imediat. Îți poți personaliza ecranul telefonului, poți bloca sau ascunde unele aplicații, ca să le păstrezi doar pentru tine. Atunci când te sună cineva, dacă nu vrei să răspunzi, doar trebuie să-i dai din cap lui Siri. Acum rămâne de urmărit ce impact va avea pentru Apple Vision Pro.

Citește și