• Evenimentul Worldwide Developers Conference organizat de Apple începe luni seară.
  • Conform Bloomberg, Apple va anunța mai multe funcții cu A.I. care vor ajunge pe iOS 18.
  • Conform Bloomberg, Apple va schimba sensul acronimului A.I.
  • Apple se concentrează pe productivitate și pe îmbunătățirea ecosistemului de aplicații.

Așteptarea aproape că a luat sfârșit. Apple este gata să intre în cursa A.I. Doar că .. îi schimbă sensul. Dacă pentru restul lumii acronimul se referă la inteligența artificială, pentru Tim Cook înseamnă Apple Intelligence, conform Bloomberg.


Ce pregătește Apple pentru ediția din acest an a WWDC


Conform jurnalistului Mark Gurman de la Bloomberg, Apple are planuri mari pentru ediția din acest an. Dacă în 2023 a fost lansată casca Vision Pro, WWDC 2024 va fi despre Inteligenta Artificială. Apple dă denumiri fiecărui produs, indiferent că de hardware sau software, astfel încât să poate controla cum este perceput. La fel și cu A.I., care pentru Tim Cook va fi Apple Intelligence.

Cum va îmbunătăți A.I.-ul experiența pentru utilizatori

Dacă se confirmă informațiile din presa americană, Apple va veni cu un upgrade pentru Siri și AI-ul va îmbunătăți productivitatea și felul în care folosești device-urile în viața de zi cu zi. De exemplu, sumarizarea unei pagini web sau sortarea cu A.I. a emailurilor. Aplicația Photos va primi și ea un upgrade și va avea tool-uri de editare cu AI. Rămâne de văzut dacă aceste upgrade-uri vor veni pe mai multe versiuni de iPhone sau, așa cum spune cel mai recent zvon, doar pe seria iPhone 16 Pro, precum și pe iPhone 15 Pro și Pro Max.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA
MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI