Una dintre cele mai cunoscute serii de telefoane de la Samsung nu va mai exista din 2021

Pregătește-te să-ți iei rămas bun de la una dintre cele mai cunoscute serii de telefoane. Galaxy Note nu va mai exista din 2021.

Coreenii vor se concentreze în prima parte a anului doar pe seria Galaxy S. Vor fi 4 telefoane: clasic, plus, pentru fani și Ultra. Ultimul dintre ele va veni, în premieră, cu S-Pen.

În restul anului, Samsung se va dedica telefoanelor cu ecran pliabil. Va lansa a treia generație de Galaxy Fold. Și acesta va veni cu S-Pen. De asemenea, și telefonul Flip, cu clapetă, va primi un upgrade.

Pentru seria Galaxy Note istoria se oprește după 9 ani. Primele generații s-au vândut în zeci de milioane de unități. Apoi a venit eșecul Galaxy Note 7.

Ultima serie Galaxy Note 20 a fost lansată în august. Deși apreciată de fani, vânzările au fost sub așteptări. Cu toate că Note 20 Ultra a impresionat.

Angie Zampona, tech youtuber: „Note 20 Ultra nu este un telefon perfect. Ne-ar fi plăcut să vedem o durată mai mare de viață a bateriei, precum și un display care să aibă rezoluția QHD chiar și când rata de refresh este de 120Hz ca alte telefoane cu care e în competiție. La toate celelalte capitole, Note 20 Ultra are cu ce să se laude“.

Exit mobile version