• 1X angajează mai mult de o duzină de operatori pentru a-și ajuta roboții să învețe și să perfecționeze diverse sarcini. 
  • Compania proiectează NEO pentru producția în masă în fabrica sa din Moss, Norvegia.
  • „Prioritatea noastră este siguranța”, a declarat Bernt Børnich, CEO al 1X.

Startup-ul norvegian 1X Technologies a prezentat prototipul NEO Beta al robotului său umanoid, care va putea fi folosit în anumite locuințe spre finalul acestui an.

Compania lucrează la roboți umanoizi de mai bine de un deceniu și a fost un inovator de la introducerea robotului EVE, un predecesor al NEO, în 2017. La începutul acestui an, 1X a adăugat apoi angajați cu experiență la conducerea compania, pregătindu-se pentru implementări la scară mai largă.

1X angajează mai mult de o duzină de operatori pentru a-și ajuta roboții să învețe și să perfecționeze diverse sarcini. Compania proiectează NEO pentru producția în masă în fabrica sa din Moss, Norvegia. De asemenea, are birouri în Sunnyvale, California; Irving, Texas; și Oslo, Norvegia.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Prioritatea noastră este siguranța”, a declarat Bernt Børnich, CEO al 1X. „Siguranța este piatra de temelie care ne permite să introducem cu încredere NEO Beta în case, unde va aduna feedback esențial și își va demonstra capacitățile în contexte reale.”

„În acest an, implementăm un număr limitat de unități NEO în locuințe selectate în scopuri de cercetare și dezvoltare”, a explicat el. Testele umanoide de până acum au avut loc în medii controlate, cum ar fi depozite și fabrici.

Citește și