• Viitoarea versiune a iOS 18 este disponibilă de acum, însă doar în versiunea beta.
  • Versiunea finală de iOS 18 va fi disponibilă din septembrie, odată cu lansarea seriei iPhone 16.
  • Noul iOS 18 vine cu noi opțiuni de customizare, cu folder de parole și un nou calculator.

Săptămână mare pentru utilizatorii de iPhone. De acum este disponibilă versiunea beta de la iOS 18 pentru public. Noul update al sistemului de operare a fost prezentat la Worldwide Developer Conference, iar acum putem vedea pe telefon noile funcții.

Versiunea beta disponibilă pentru descărcare este încă plină de erori, nu este stabilă. Este mai degrabă pentru entuziaștii tech și jurnaliștii care vor să o testeze. Însă ne oferă o imagine a ceea ce ne așteaptă din septembrie. Și anume, multe opțiuni de personalizare. Atât pentru Control Center, unde poți schimba mărimea widget-urilor, ordinea și multe altele, cât și pentru design-ul iconițelor de la aplicații. Care acum pot fi poziționate oriunde pe ecran.

De asemenea, iOS 18 vine cu o aplicație dedicată pentru parole. Te ajută să le gestionezi pe toate pentru că toți avem o mulțime de conturi acum și e imposibil să ții minte tot. De asemenea, mai sunt destule schimbări minore care îmbunătățesc experiența precum o căutare superioară în Galeria Foto, Game Mode pentru prioritizarea resurselor când te joci. Momentan, nu sunt recenzii la funcțiile Apple Intelligence. Despre calculator vorbește MKBHD, cel mai cunoscut youtuber din zona tech.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Poți trece pe funcția nouă numită Notițe Matematice. Și acum arată practic ca aplicația de Notițe. Așa că poți să creeze o nouă filă și să începi să scrii diverse calcule matematice. Poți scrie o ecuație și dacă se întâmplă să scrii semnul de egal, rezolvă automat ecuația pentru tine și face în continuare update dacă vei continua să scrii sau să tastezi. Chiar e o nebunie. Dacă adaugi diferite notițe pe iPhone, iPad-ul cu calculatorul are și el aceleași notițe și le poți edita și pe celălalt device, a spus MKBHD, cel mai cunoscut youtuber din zona tech.

Citește și