• Dumb Phone transformă iPhone-ul într-un gadget minimalist.
  • Dumb Phone e o soluție pentru cei care simt că își pierd concentrarea.
  • Aplicația e gratuită o săptămână, apoi costă 15 lei pe lună.

Când te simți copleșit de notificări, Dumb Phone îți dă pauza mentală de care ai nevoie! Într-o lume în care smartphone-urile ne consumă atenția la fiecare pas, aplicația Dumb Phone vine ca o gură de aer proaspăt, pentru că schimbă complet interfața iPhone-ului. Fără notificări inutile și pictograme colorate, vine doar cu 6 funcții de bază de care ai nevoie zilnic.

Aplicația e ideală pentru cei care simt că își pierd concentrarea sau pentru bunicii care nu se împacă cu tehnologia modernă. Dumb Phone poate fi descărcat gratuit și vine cu o perioadă de testare de șapte zile. După asta, abonamentul lunar e de aproximativ 15 lei, cel anual costă 47 de lei, iar accesul pe viață e disponibil pentru 117 lei.

La începutul anului, Nokia a lansat un telefon cu clapetă la fel ca cel pe care îl folosea păpușa Barbie. Dispozitivul, fără acces la internet, e un trend în rândul tinerilor din Generația Z, care încearcă să reducă activitatea digitală și să se distanțeze de conținutul toxic de pe rețelele sociale.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Citește și