• Xbox va lansa în cursul acestui an Xbox Series X Digital, o versiune exclusiv digitală a consolei sale mai scumpe și mai puternice din generația actuală.
  • Mai târziu în acest an va fi lansat și un model nou de Xbox Series S, care va dispune, de asemenea, de un spațiu de stocare de 1TB.
  • În plus, Bond a mai spus că Xbox „lucrează din greu la următoarea generație” de console de jocuri.

Xbox a dezvăluit un hardware digital complet nou, care va sosi în 2024, la sfârșitul acestui an, dar spune că lucrează și la următoarea generație de console, scrie MSN.

La începutul zilei de astăzi, în cadrul Xbox Games Showcase, Sarah Bond de la Xbox a apărut pe scenă pentru un anunț destul de special. Xbox va lansa în cursul acestui an Xbox Series X Digital, o versiune exclusiv digitală a consolei sale mai scumpe și mai puternice din generația actuală, care vine în variante de 1TB sau 2TB.

În plus, mai târziu în acest an va fi lansat și un model nou de Xbox Series S, care va dispune, de asemenea, de un spațiu de stocare de 1TB. Acesta este un upgrade considerabil față de actualul model Xbox Series S, care ar trebui să facă dacă funcționeze ca o mașină Game Pass strălucitoare.
În momentul de față, nu avem o dată de lansare pentru noul hardware Xbox dincolo de un moment mai târziu în acest an. Cu toate acestea, este un pariu sigur că Xbox va lansa hardware-ul cu mult înainte de perioada Sărbătorilor, așa că așteptați-vă ca acesta să sosească la un moment dat în octombrie sau noiembrie, la o estimare foarte estimativă.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

În plus, Bond a mai spus că Xbox „lucrează din greu la următoarea generație” de console de jocuri. Trebuie spus că avem foarte, foarte puține detalii despre acest nou hardware, deoarece este prima dată când Xbox a recunoscut public acest lucru până în prezent, dar este bine de știut totuși.

Xbox lucrează în continuare la noi console și nu este pe cale să renunțe brusc la hardware-ul său. Aceasta a fost în mare măsură o speculație în ultimii ani, pe măsură ce diferența dintre vânzările PS5 și Xbox Series X/S s-a mărit, dar aceasta va fi fără îndoială o veste bună pentru fanii Xbox din întreaga lume care speră ca producătorul să rămână în spațiul consolelor pentru a concura cu PlayStation și Nintendo.

Citește și