• Deși croaziera trebuia să înceapă pe 30 mai, vasul încă nu a pornit.
  • Sute de turiști au plătit 900.000 $ pentru o croazieră de 3 ani.
  • Turiștii se plimbă de 3 luni de zile doar prin Belfast, locul de start.
  • Vasul Odyssey are spațiu pentru 929 de persoane.

Să faci ocolul lumii timp de 3 ani e un vis pentru care mulți ar plăti oricât. 900.000 de dolari e prețul pe care îl cere nava Odyssey. Să îți și trăiești visul nu e la fel de simplu. Sutele de pasageri care au plătit pentru cursa care a început pe 30 mai încă așteaptă ca nava să se urnească din loc.

Au trecut 3 luni și ea încă stă în locul de debarcare: Belfast. Pentru că există o problemă la cutia de viteze a vasului, turiștii se plimbă doar pe yacht și prin oraș.

Nici să se doarmă noaptea pe vas nu au voie. Organizatorii le-au găsit cazare prin orașul pe care îl cunosc deja perfect. Odyssey e o navă construită acum 30 de ani și pe ea încap 929 de pasageri. Are 8 punți, 3 restaurante, 8 baruri, lounge, bibliotecă, sală de forță și spa.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC


Pe acționarii norvegieni îi poate costa scump, dar se mai refac și cu ajutorul asigurărilor. Tocmai a apărut suma pe care trebuie să o plătească asiguratorii în cazul yachtului Bayesian, scufundat luna asta in Sicilia – in accidentul în care a murit și miliardarul Myke Lynch: 150 de milioane de dolari.

Citește și